DISTRIBUCION BIKE OFFICE

Aqui tenís un video trailer de la nueva oficina para España de assos, corima y time, ellos son Marie y eric, las personas que hacen posible que en España funcione muy bien las tres mejores marcas del ciclismo.

BIKE OFFICE SL
Cami Ral 391 1º 2nda
08301 Mataro
ESPAÑA

Tel. (+34)937907318

Autor: Mikel Colino

MK nace como un proyecto para el asesoramiento personalizado de todas aquellas personas que tienen una inquietud en el ambito deportivo y del tiempo libre. Ofrecemos las mejores marcas como Nacca para el ciclismo, Arc´teryx para la montaña, 2XU, Saucony, Brooks para practicar atletismo y Naffta para el fitness. Estamos en www.mikelkolino.com.

Compartir en

2 Comentarios

 1. Bon día
  L’AE Boet Mataró som un club de bàsquet de Mataró. Un Club de referència, amb una de les estructures més significatives de l’esport a Catalunya convivint, competint i creixent com a persones i esportistes.
  Promocionem la pràctica de l’esport en totes les edats, com a vehicle de cohesió social i com a eina per l’educació dels valors de la responsabilitat, el respecte, el compromís i la solidaritat com a pilars fonamentals de l’aprenentatge dels infants i joves.
  I tot això necessita un recolzament. Et proposem que t’involucris amb el nostre projecte. Si creus que el teu negoci pot col·laborar amb la nostra entitat i compartir els valors de l’esforç, del treball, de la constància, de la implicació i del compromís, et convidem a que ens vinguis a veure i puguem mostrar-te les diferents accions en les que podreu participar (esponsorització econòmica d’equips, pancartes, material, productes promocionals, tornejos, esdeveniments,…).
  Adjunt consta el dossier informatiu amb tota la informació sobre les diferents opcions de patrocini i col·laboració amb nosaltres, que estarem encantats de presentar-vos-el personalment quan ho considereu oportú.

  Salutacions cordials,

  Alberto Peña
  Gerent Esportiu
  610304922

 2. Lo siento Alberto pero no patrocino a ningun atleta

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *